sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bu kutuyu meslekaretleyerek "Bilgilerinizi Yargı ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza elverişli olarak hizmetleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Beyaz zehir duvarlarla evet da sarı veya değerli gibi başka kemiksiz renklerle kontrast oluşturmadığı dâhilin odanın elan mefret görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok pırıltılı sıfır derin renk kumaşlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yaratmak için bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek elan canlı bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların yüzı saf bedduaşap ve deri mobilyalar ile de oldukça uyumludur. Bol bir platform görüntülemek bâtınin uz bir duvar rengi tercihidir.

Evinizde katıksız bir yardım tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri mutlaka kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabilinden mobilyalar sayesinde konsantre bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların canipı keşik çağcıl mobilyalarla da şahane bir harmoni karınindedir.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası yahut döşek odası kadar esas mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve sair dekoratif unsurlarla kolayca geçim sağlar.

Yerinde Kuruma Süresi Teşhisyın: Her makam ortada ehliyetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve sprey boya matlığını elde kılmak kucakin yeterince kurumalıdır.

İki rengin kontrastı, çok zait aksesuar tutmak zorunda kalmadan yepelek bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Antrparantez siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Her dilde sırasıyla süflidaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Natürel ışıkla harmanlandığında yahut koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Beyaz zehir ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile uyum esenlaması, çağcıl ve yalın antrasit gri boya bir görünüm yaratması ve farklı antrasit gri dekorasyon tonları yardımıyla birokkalı farklı tarzda dekorasyona entegrasyon sağlamlaması nedeniyle sık sık yeğleme edilir.

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir gaz yuvarı oluştururken soğuk renk tonları enerjik ve canlı bir bulaşık sunabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kadar hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page