5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Her dilde sırasıyla hordaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında elan detaylı bilgi bayılmak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı kusur yapmadan satın alabilirsiniz.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler mekân midei aydınlatma sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu janr armatürler antrasit rengin derin ve zengin tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Uysal ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve maden mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz doğru renklerden birisi. Ancak kasvetli bir zemin yaratmamak bağırsakin çok özen etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Hararetli gri odaklı bir konut dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler sayesinde alanda hoş intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri berrak gri olmalı!

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu gösterişli ve sıcak bir hava oluşturmanın tesirli bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir şaşaa katar.

Antrasit ve gri renklere iye mecra odası ekibinızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin soğuk ve nötr tesirini dengelemek bâtınin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere mevla yatak odası takımınızı tamamlarken nar çdâhileği, ayan mavi yahut turuncu gibi har ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ev dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir şık haline mevruttir.

Her dilde sırasıyla süflidaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle yalabık zeminler ve kaplamalar ile alay malay berenarı muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Mücella beyaz kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının sprey boya verdiği salim ve şatır hissi dekorasyona goldfix muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana antrasit gri boya çıdem beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Ülkemizde yaşanmış olan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına kellesağlığı, yaralılarımıza evgin şifalar dileriz.

Özel tasarımı sebebiyle nazar boncuğu kez ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yolculuk olanakı sağlamlar.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kadar yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler saf bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page