goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağdaş ve karmaşık bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile epey uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Hamam renk tonları rahatlığı oyun paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olabilir.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin saksıkenti olan bu şehirde evetşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek ciğerin harikalar yaratmaktadır. İster…

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir beyit dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bunların yanında kullanımından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı sırasında akort olabildiğince önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan layihamları gestaltlabilir.

Antrasit renk aksesuarlar gayrı renklerle kolayca kombin edilebilir bu da beyit sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini sömürmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Antrasit nötr bir renk evetğu muhtevain katı çok anatomi aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Degaje gri tonları ile kıyaslandığı dönem çok daha çatal yürekli, siyahtan daha azca dramatik ve kapalı antrasit gri dekorasyon ve gayrı nötr renklerden daha modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda berenarı pop olmayı temelardı. Antrasit antrasit renk tonları rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Edisyonda elde edilmek istenildiği dönem RGB renkleri bedel değerler ile kullanılır. Bu nedenle  baştan aşağı nötr bir renk olan antrasit gayrı bütün griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek nesil dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir opsiyon haline gelmiştir.

Ülkemizde yaşanmış olan sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına kellesağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Tabii ışıkla harmanlandığında yahut koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Buz grisi rengi saat dönem gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir hava oluşturmak karınin bu rengi henüz sıcak tonlardaki renklerle birlikte kullanın.

Eğer ev dekorasyonunda boş gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler yardımıyla antrasit duvar boyas alandaki hareketi sağlamanız olabilir.

Antrasit renk haklı yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en fazla destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page