Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değişlemtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada durum alır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düzlem ve siyah renklerde tercih ettik. Ast aş damı dolaplarımızda:

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve evin gayrı odalarıyla irtibatyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kadir tren.

Elan çok minimal ve çağdaş bir hava elde eylemek istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada ülke alan beyaz zehir, siyah ve gri tonları size kebir bir kolaylık sağlayacak. Dirim yerınızda bir alanda antrasit rengi ağır bir şekilde kullanın.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir nedeniyle vermek isteyenler, evet da doğru zamanda ailesine yeni bir fert sıkılanların daha konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir hayat düzı için değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine dört dörtlük geçim sağlayan son aşama şık tasarımların belde aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli takımları, tekli mobilya ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir âlem katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası yahut mecra odası kabil anne mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve vesair göstermelik unsurlarla kolaylıkla uyum sağlamlar.

Antrasit ve gri renklere sahip denk odası ekibinızla uyumlu görüntü perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin antipatik ve nötr etkisini dengelemek bâtınin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere mevla akak odası takımınızı tamamlarken nar çderuneği, açıkça mai veya turuncu kadar hamam ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Kampanyalardan faydalanmak sinein 6563 nüshalı yasa kapsamında Tavzih ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

Sakat duvar kağıdı ve noksan boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun antrasit gri boya kısmın beyaz zehir olması alanın henüz aydınlık ve geniş nazarükmesini sağlamlarken üst kısımda kalan antrasit duvar rengi dekorasyona hâllü bir berrakş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütangınk arıyorsanız ve beyaz sizin kucakin bir seçenek değilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonrasında parafin ortam evet da beyaz koltuklar ile yaşam vadiınıza ilgi çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha kıvrak bir meydan yaratmanız adına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda alan aldığı ve farklı renklerle antrasit duvar boyas bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Hane dekorunda griye yakışan renkler arasında şüphesiz asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız sülale dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kadar renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Elan modernize ve elan az karakterize mekanlar derunin ise grinin itici tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup berenarı elan yürekli ve sınai bir albeni sağlayacaktır.

Sadelik ve şıklık arasındaki balans konut dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın antrasit renk tonları anahtarıdır. Şık ve yepelek dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda sade ve minimalist bir yaklaşımı da içermelidir.

Report this wiki page